1/3

Iskolafelkészítés

A sikeres iskolakezdés meghatározó élmény gyermekeink életében. Aggodalmakkal és izgalmakkal teli időszak ez, melyre minden szülő igyekszik felkészülni. 


Ebben az életkorban igen nagy az eltérés a gyermekek érettsége, tudása és teljesítménye között. Iskolafelkészítő foglalkozásainkon óvónéni-tanítónéni végzettségű pedagógusok segítik a gyermekeket olyan alapkészségek kialakításában, melyekkel magabiztosan kezdhetik meg iskolai életüket. Bevezetjük őket a hangok, számok világába, fejlesztjük az apró kezek ügyességét, tájékozódási képességüket, mozgásukat, figyelmüket, önállóságukat, beszédüket. Az egymásra épülő feladatok lépésről - lépésre vezetik a gyereket az iskolakezdés felé. 
A tanfolyamot megelőzően bemeneti mérést végzünk a gyermekek képességeiről. Időpont egyeztetés, előzetes jelentkezés e-mailben. A foglalkozások során szerzett tapasztalatainkat megosztjuk Önökkel.
6-8 fős csoportjainkban a gyermekek hozzászoknak a közös tanulási tevékenységhez, s olyan pozitív élményekkel gazdagodnak, mely segíti őket az első tanévben.

INDULÓ TANFOLYAMUNK SZOMBATI NAPOKON 
8.00-12.00-ig:
2020. szeptember 19 / 26 - 10 szombaton át  

 

Díjak:

Egy trimeszter (10 alkalom) díja: 69.000.-, mely két részletben is fizethető. Egyösszegű befizetés esetén egy alkalom ingyenes.

A díj a foglalkozások anyagán kívül tartalmazza a bemeneti képesség mérést, szülői konzultációt, felszerelést, eszközöket, feladatlapokat, tízórait.

INDULÓ TANFOLYAMUNK PÉNTEKI NAPOKON 
08.00-16.00:
Ovi helyett egész napos intenzív iskolaelőkészítő 
2020. szeptember 18 / 25 - 16 alkalom

Díjak:

 7.000.- Ft/ alkalom, melyet két részletben (I. részlet 10 alkalom befizetése, II. részlet 6 alkalom befizetése ) is be lehet fizetni. Egyösszegű befizetés esetén egy alkalom ingyenes. Tízórai, ebéd, uzsonna a díjazás része. A díj a foglalkozások anyagán kívül tartalmazza a bemeneti képesség- mérést, szülői konzultációt, felszerelést, eszközöket, feladatlapokat

Tel.:+36/30-90-80-827

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now