Felvételi alapozó 

7. osztály

Kedves 7. osztályosok, kedves Szülők!


Tapasztalataink azt mutatják, hogy nyolcadik osztályban, a felvételi vizsga félévében már elsősorban csak arra van lehetőségünk, hogy a felvételin előforduló típusfeladatokkal ismertessük meg a gyerekeket, és megfelelő vizsgarutint biztosítsuk számukra.
A gyerekek viszont nagyon különböző, gyakran tantárgyi hiányosságokkal, rendszerezetlen ismeretanyaggal, bizonytalan alapokkal rendelkeznek, ami nehezíti a megfelelő haladási tempót.

 

Ilyenkor már nehéz pótolni az elmaradásokat, felzárkózni, miközben a típusfeladatok megértése, begyakorlása lenne a cél.
A fenti nehézségeknek szeretnénk elébe menni, ezért felvételi alapozó tantárgyi (matematika, magyar) csoportot indítunk 7. osztályos tanulók részére, melynek célja a tantárgyi hiányosságok pótlása, rendszerezés, felzárkóztatás, összegzés.

 

Márciustól péntekenként 15.00-17.00-ig, 10 alkalommal kiscsoportos formában (max. 8 fő) várjuk a gyerekeket.
Alkalmaink: március. 06., 13., 20., 27., április. 03., 17., 24., május. 08., 15., 22.

 

Díjazás: 48.000.-, mely két részletben is fizethető. I. részlet 30.000.- a jelentkezéssel egy időben, II. részlet 18.000.- a hatodik alkalomig. Helyet a jelentkezés sorrendjében és a befizetést követően tudunk biztosítani. 
 

Jelentkezés a helyszínen a jelentkezési lap leadásával és az első részlet befizetésével.

Tel.:+36/30-90-80-827

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now