Felvételi alapozó 

7. osztály

Kedves 7. osztályosok, kedves Szülők!


Tapasztalataink azt mutatják, hogy nyolcadik osztályban, a felvételi vizsga félévében már elsősorban csak arra van lehetőségünk, hogy a felvételin előforduló típusfeladatokkal ismertessük meg a gyerekeket, és megfelelő vizsgarutint biztosítsuk számukra.
A gyerekek viszont nagyon különböző, gyakran tantárgyi hiányosságokkal, rendszerezetlen ismeretanyaggal, bizonytalan alapokkal rendelkeznek, ami nehezíti a megfelelő haladási tempót.

 

Ilyenkor már nehéz pótolni az elmaradásokat, felzárkózni, miközben a típusfeladatok megértése, begyakorlása lenne a cél.
A fenti nehézségeknek szeretnénk elébe menni, ezért FELVÉTELI ALAPOZÓ TANTÁRGYI (MATEMATIKA, MAGYAR) CSOPORTOT INDÍTUNK 7. OSZTÁLYOS TANULÓK RÉSZÉRE, melynek célja a tantárgyi hiányosságok pótlása, rendszerezés, felzárkóztatás, összegzés. 

A foglalkozásokat tapasztalt kollégáink vezetik.

FEBRUÁRTÓL péntekenként 15 alkalommal, 2x 60 perces foglalkozáson, kiscsoportos formában (max. 8 fő) várjuk a gyerekeket.

Díjazás: 65.000.-, mely két részletben is fizethető. I. részlet 40.000.- a jelentkezéssel egy időben, II. részlet 25.000.- a hetedik alkalomig. Helyet a jelentkezés sorrendjében és a befizetést követően tudunk biztosítani.

Jelentkezés a helyszínen a jelentkezési lap leadásával és az első részlet befizetésével.

Tel.:+36/30-90-80-827

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now