Iskolaelőkészítő

FEBRUÁRTÓL iskolaelőkészítő foglalkozások PÉNTEKEN EGÉSZ NAP, SZOMBATON DÉLELŐTT

Ebben az életkorban igen nagy az eltérés a gyermekek érettsége, tudása és teljesítménye között. Iskolafelkészítő foglalkozásainkon óvónéni-tanító néni- fejlesztő végzettségű pedagógusok ill. logopédusaink segítik a gyermekeket olyan alapkészségek kialakításában, melyekkel magabiztosan kezdhetik meg iskolai életüket.

Bevezetjük őket a hangok, számok világába, fejlesztjük az apró kezek ügyességét, tájékozódási képességüket, mozgásukat, figyelmüket, önállóságukat, beszédüket. Az egymásra épülő feladatok lépésről - lépésre vezetik a gyereket az iskolakezdés felé.

A tanfolyamot megelőzően bemeneti mérést végzünk a gyermekek képességeiről. A foglalkozások során szerzett tapasztalatainkat megosztjuk Önökkel.

6-8 fős csoportjainkban a gyermekek hozzászoknak a közös tanulási tevékenységhez, s olyan pozitív élményekkel gazdagodnak, mely segíti őket az első tanévben.

ISKOLAELŐKÉSZÍTÓ FOGLALKOZÁSOK:

I. Intenzív 16 alkalom:

Hetente egyszer, péntekenként egész napos foglakozás. Ovi helyett hozzánk érkezik a gyermek reggel fél 8 és fél 9 között.

Délelőtt tantárgyakhoz kapcsolódó tematikus foglalkozások, készségfejlesztés, mozgásfejlesztés. Délután finommotorika fejlesztés, levegőzés, majd 4 és fél 5 között hazaindulás. Tízórai, ebéd, uzsonna a díjazás része.

Jelentkezés folyamatosan.

A díj a foglalkozások anyagán kívül tartalmazza a szülői konzultációt, felszerelést, eszközöket, feladatlapokat, háromszori étkezést.

7.000.- Ft/ alkalom, melyet egy összegű befizetéssel (ebben az esetben egy alkalom ingyenes), két részletben (I. részlet 10 alkalom befizetése, II. részlet 6 alkalom befizetése) , ill. havidíj formájában is be lehet fizetni + 5.000.- Ft bemeneti mérés.

A díj a foglalkozások anyagán kívül tartalmazza a szülői konzultációt, felszerelést, eszközöket, feladatlapokat, háromszori étkezést.

II. Normál 10 alkalom

Hetente egyszer, szombat délelőtti foglakozás. Reggel 8.00 és 12.00 között várjuk a gyerekeket. Tantárgyakhoz kapcsolódó tematikus foglalkozások, készségfejlesztés, mozgásfejlesztés teszi ki a foglalkozások anyagát.

Tízórai a díjazás része.

Jelentkezés folyamatosan.

DÍJAZÁS:

Egy trimeszter (10 alkalom) díja: 60.000.-, mely két részletben is fizethető. Egyösszegű befizetés esetén egy alkalom ingyenes + 5.000.- bemeneti mérés.

A díj a foglalkozások anyagán kívül tartalmazza a szülői konzultációt, felszerelést, eszközöket, feladatlapokat, tízórait.

Tel.:+36/30-90-80-827

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now