Tanulj velünk tanulni

TANULJ VELÜNK TANULNI!

Tanulás-módszertani tréning indul 5-8. osztályosoknak!

A tréning kezdő időpontja: 2020. szeptemberi szombatok

Kedves Szülők!


A gyerekek nagy része nem tudja, hogyan fogjon hozzá a tanuláshoz, hogyan kell hatékonyan tanulni. Halogatja a tanulást, kedvetlenül, kilátástalanul kezd a házi feladat elkészítéséhez. A tanulásra fordított idő utolsó töredékében kétségbeesetten magolni próbál. Az ilyen módon rögzített információ a másnapi röpdolgozatig talán kitart, de a témazáró dolgozatig aligha. A kudarc, sikertelenség tovább rontja a helyzetet, szorongás, félelem keserítheti meg a mindennapokat. Gyakran a szülő maga sem tudja, hogyan segítse, támogassa gyermekét. Az iskolai órán rendszerint kevés idő jut a tudás elmélyítésére, gyakorlásra, a megismert tanulási formák pedig nem biztos, hogy illeszkednek a gyermek képességeihez.
Tanulóházunk a felsős korosztálynak kíván a sikeres tanuláshoz eszközt, technikát nyújtani, kedvet teremteni tanulás-módszertani tréning segítségével.

 

A tréning célja:
-Egyéni tanulási erősségek, problémák szűrése;
-Tanulási motiváció erősítése;
-Tanuláshoz szükséges körülmények tudatosítása, alakítása;
-Teljesítményszorongás csökkentése;
-Emlékezeti, - figyelmi, - tanulási technikák megtanítása, gyakorlati alkalmazása.

 

A tréning kezdő időpontja: 2020. szeptember

10 alkalom, melyből 8 alkalom (8x120 perc) szombatonként 10-12 óráig, emellett 2 külön alkalom (2 x 60 perc) egyénileg egyeztetett időpontban, a tréning kezdetekor (egyéni tesztek elvégzése) és a tréningsorozat végén (szülőkonzultáció).
 

A foglalkozások kiscsoportos formában zajlanak. A tréning díja 40.000.- Ft

Tel.:+36/30-90-80-827

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now